Ben je toe aan de volgende stap?

Ben je toe aan de volgende stap?

Zoek jij werk bij een ingenieurs- of adviesbureau? Ben je uitgekeken bij de organisatie waar je nu werkt? Zit je vast, heb je alle onderdelen van je huidige functie inmiddels wel gezien? 

Dan wil je graag ergens anders aan de slag. Maar je vindt het ingewikkeld om op zoek te gaan. Solliciteren, jezelf aanbieden: dat is niet helemaal je ding. 

Dus: Je hebt een zetje nodig. Je vindt het fijn dat iemand je helpt.  Dan zit je hier goed. Ik ben Paul Hoogeveen. 

Ik help adviseurs, ingenieurs en slimme koppen als jij met het nemen van die volgende stap, zodat je snel die nieuwe werkgever vindt, waar jij op je plek zit! 

Concreet doe ik dit voor je:

  1. We gaan in gesprek over je ambities, over je kennis en ervaring en ook over bij wat voor soort bedrijf je prettig voelt, wat voor cultuur bij je past. Sommigen houden van een drukke omgeving, met een directe bedrijfscultuur, anderen vinden een rustige omgeving waar veel aan de mens wordt gedacht fijn. Wat voor jou het meest prettig is, daar staan we bij stil. Uiteraard hoort hier een goede kop koffie bij! 
  2. Dit gesprek doen we via een offline- of online meeting, om de bekende redenen. Dit duurt ongeveer een uur. 
  3. Vervolgens ga ik voor je op zoek. Mijn netwerk bestaat uit mensen en bedrijven die ik goed ken, waarmee ik al langere tijd samenwerk. Mensen die ik vertrouw. En topwerkgevers! 
  4. Als ik iets gevonden heb dan neem ik contact met je op. We staan uitgebreid stil bij de vacature en ik beantwoord al jouw prangende vragen. Op deze manier bereiden we samen jouw sollicitatie tot in de puntjes voor. Vervolgens ga je op gesprek en wellicht heffen we het glas om te proosten op je nieuwe baan.

Zo simpel kan het zijn.

Belangrijk:

Wat ik veel hoor van kandidaten is dat de functie als het ware verkocht wordt aan ze. Ken je dat? Dat een (te) snelle recruiter zo graag zijn/haar target wil halen dat die functie bijna door je strot geduwd wordt? Zodat je ineens ja zegt tegen iets dat eigenlijk toch niet past?

Dat doe ik niet. Ik wil ook echt omzet draaien, natuurlijk, dit is geen vrijetijdsbesteding, maar ik leg iets aan je voor waarvan ik denk dat het echt een match is. Ik schets een eerlijk beeld van de vacature zonder opsmuk of loze beloftes. Ik luister naar jouw wensen en behoeftes, samen maken we een inschatting van de kans van slagen. Jij bepaalt altijd zelf of je dit ziet zitten en graag het gesprek aangaat met deze eventueel nieuwe werkgever.

Tijd voor actie?

Stuur mij een mail of bel me gewoon even op. Vertel kort wie je bent. Dan maken we die afspraak! Leuk, ik kijk er naar uit. Doen, hè? Liever even via Whatsapp, dat mag natuurlijk ook! 

Ja, ik wil graag een nieuwe baan vinden.

P.S. Ik ben fanatiek surfer en soms komt er een hoge golf op je af en slaat de twijfel toe om deze te pakken. Bij ons is dan de gevleugelde uitspraak ‘Gewoon gaan.’ Geloof mij, dat zijn dan de mooiste ritjes (zo noemen we dat, op een golf surfen.) 

P.P.S. Het kan natuurlijk ook zijn dat je hier op de website zelf iets ziet wat helemaal bij je past. Je kunt dan natuurlijk direct solliciteren