Je zoekt de beste mensen. En snel.

Op zoek naar goede mensen

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar nieuwe echt goede mensen, in een markt waar exact die professionals zo schaars zijn? 

Zal je net zien: heb jij weer. Een nieuwe aanbesteding is gewonnen. Je bent blij dat je deze opdracht binnen hebt gehaald en dan zegt je beste man: ik ga naar de concurrent. 

Dat zorgt voor een beetje paniek. Onrust. Je moet verder en je hebt zelf geen tijd om een nieuwe professional te zoeken. 

Als je dit herkent: ik help je. 

Ik ben Paul Hoogeveen en ik zoek die nieuwe vrouw of man voor je. Ik help organisaties aan personeel in de ruimtelijke ontwikkeling en techniek. Denk hierbij aan ingenieurs en/of adviseurs op het gebied van bodem, ecologie, archeologie, werkvoorbereiders, project -en teamleiders. Daarnaast ligt mijn focus op ondersteunende functies waarbij een technische achtergrond nodig is. Dit kan een technische accountmanager zijn, een sales medewerker of iemand voor de project ondersteuning. 

Te snelle recruiters: liever niet! 

Waar ik zelf een hekel aan heb is de wildgroei aan recruitmentbureaus die jou de hele dag plat bellen en geen idee hebben wat je eigenlijk doet (de goede uiteraard daargelaten).  

Wordt jij daar ook zo moedeloos van? 

Wat voor mij belangrijk is: Ik weet dat jij hartstikke druk bent. Ik weet dat ik je daarom niet 3 keer in de week hoef te bellen (nu even niet!). 

Mijn oplossing: 

Ik stel veel vragen, maar echt veel vragen. Ik wil begrijpen wie je bent, wie jullie zijn. Wat ik weet is dit: iemand kan een echte topper zijn, maar als de persoon niet klikt bij jullie organisatie dan wordt het helemaal niets. Door goed jullie cultuur te kennen voorkom ik dat en ga ik zo scherp als mogelijk op zoek. 

Tot ze gevonden zijn. 

Wat is nu de eerste stap?  Bel me direct om te kijken of we een match zijn.